ajutor pentru vârstnicii din sibiu - sfaturi gratis de la medici printr-o aplicație

Peste 80 de medici din România din 26 de specialități vin în ajutorul persoanelor de peste 50 de ani. Prin intermediul unei aplicații, acestea pot evita ieșirile din casă și pot intra în contact, online, cu doctorii. Sfaturile date de medici sunt gratuite. 

Persoanele cu vârste de peste 50 de ani au acces gratuit la aplicația „Medic Chat”. În acest mod, părinții și bunicii noștri pot evita deplasările la medic, care nu sunt urgente, și pot apela la sfaturile oferite online.

„Stăm acasă și rămânem sănătoși. Poate aveți și voi un părinte sau un bunic care spune că izolarea ca izolarea, dar el vrea să meargă la doctor, că problemele de sănătate nu i-au dispărut peste noapte. Pentru mulți, sfatul unui doctor online poate însemna un drum în minus, un risc evitat.

Noi am decis să oferim acces gratuit la Medic Chat persoanelor de peste 50 de ani. Pot întreba un doctor online, cu ușurință, fără să se deplaseze! Avem peste 80 de medici din 26 de specialități”, se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook Madic Chat. ajutor pentru vârstnicii din sibiu - sfaturi gratis de la medici printr-o aplicație

Gratuitatea poate fi accesată pe www.medic.chat prin codul IZOLARE50. Este valabilă până la 6 aprilie, pentru întrebări adresate de către sau pentru persoanele de peste 50 de ani. Serviciul nu este pentru cazuri de urgență și u se pot elibera rețete online.

Ultima oră

Comentariul meu