video - foto incendiul de la cea mai cunoscută pizzerie din sibiu. isu a stabilit cauza

Incendiul care a avut loc în această dimineață pe Strada Spartacus, a fost la pizzeria La Dolce Vita. Reprezentanții ISU Sibiu au stabilit cauza producerii incendiului.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric. Au ars acoperișul și o parte din terasa pizzeriei. A fost afectată întreaga locație din cauza fumului și a căldurii degajate”, transmite ISU Sibiu.

video - foto incendiul de la cea mai cunoscută pizzerie din sibiu. isu a stabilit cauza video - foto incendiul de la cea mai cunoscută pizzerie din sibiu. isu a stabilit cauza video - foto incendiul de la cea mai cunoscută pizzerie din sibiu. isu a stabilit cauza

Știrea inițială: Pompierii sibieni au anunțat că au intervenit în această dimineață, în jurul orei 4.00, pe strada Spartacus, din Sibiu, pentru lichidarea unui incendiu la un spațiu comercial de alimentație publică. Ulterior, s-a aflat că era vorba despre cea mai cunoscută pizzerie din Sibiu, pizzeria La Dolce Vitta, care a ars parțial.

La fața locului s-au deplasat patru echipaje de pompieri militari cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de salvare de la înălțime și un echipaj de prim-ajutor calificat Smurd. Din fericire, nu s-au înregistat victime.

Focul, care s-a manifestat generalizat pe o suprafață de aproximativ 500 mp, a fost localizat de pompieri fără a exista pericolul de propagare la vecinătăți. În mai bine de două ore incendiul a fost lichidat.

„Incendiul a fost lichidat, pagubele și cauza probabilă de izbucnire a incendiului urmează să fie determinate”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu