video - foto incendiu la cea mai cunoscută pizzerie din sibiu. trei mașini de pompieri la fața locului

Pompierii sibieni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la restaurantul Dolce Vita de pe Strada Spartacus. Nu a fost nimeni rănit.

ISU Sibiu a intervenit de urgență miercuri dimineața, în municipiul Sibiu, pe Strada Spartacus, la un incendiu care se manifesta la un spațiu comercial de alimentație publică. Au participat la stingerea incendiului patru echipaje de pompieri militari, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de salvare de la înălțime și un echipaj de prim-ajutor calificat Smurd.

„Nu sunt semnalate victime. Incendiul, care se manifesta generalizat pe o suprafață de aproximativ 500 mp, a fost localizat prompt de către salvatorii sibieni, înlăturându-se pericolul de propagare la vecinătăți. În momentul de față se lucrează pentru lichidarea acestuia”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu.

Incendiul a fost lichidat. Urmează să se stabilească pagubele și cauza probabilă de izbucnire a incendiului.

video - foto incendiu la cea mai cunoscută pizzerie din sibiu. trei mașini de pompieri la fața locului video - foto incendiu la cea mai cunoscută pizzerie din sibiu. trei mașini de pompieri la fața locului video - foto incendiu la cea mai cunoscută pizzerie din sibiu. trei mașini de pompieri la fața locului video - foto incendiu la cea mai cunoscută pizzerie din sibiu. trei mașini de pompieri la fața locului

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. de cand e „cea mai cunoscuta pizzerie din sibiu”? eu nu am auzit niciodata de aceasta locatie… pacat ca au avut probleme, oricum…