coronavirus - o farmacie din sibiu a donat medicamente pentru pacienţii de la infecţioase
foto: arhivă

O farmacie din municipiul Sibiu a donat Secţiei Clinice Infecţioase din Spitalul Judeţean medicamente care sunt folosite în schemele de tratament pentru noul coronavirus, dar şi materiale necesare, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al spitalului, Decebal Todăriţă.

Farmaciştii ajută infecţioniştii cu medicamente pentru tratarea infecţiei cu noul coronavirus

„SCJU Sibiu a primit din partea farmaciei PERFECT CARE o sponsorizare care constă în medicamente şi materiale sanitare destinate Secţiei Clinice Boli Infecţioase. Medicamentele primite fac parte din categoria celor utilizate în schemele de tratament pentru noul tip de coronavirus, COVID-19. Valoarea sponsorizării se ridică la 9.192,5 lei cu TVA inclus. Mulţumim farmaciei PERFECT CARE pentru gestul deosebit, care sprijină activitatea spitalului în acest context epidemiologic complex”, a precizat Decebal Todăriţă.

Sibienii suspecţi de noul coronavirus sunt internaţi la Secţia Clinică Infecţioase din Spitalul Judeţean

Adulţii din judeţul Sibiu care sunt suspecţi de noul coronavirus sunt internaţi în Secţia Clinică Infecţioase de la Spitalul Judeţean. Consiliul Judeţean, conducerea spitalului, dar şi companii, ONG-uri şi persoane fizice au făcut eforturi în ultima perioadă pentru o mai bună dotare a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, în special a Secţiei Clinice Infecţioase

Ultima oră

Comentariul meu