video foto - rugăciunile din catedrala mitropolitană transmise live. preotul necula îndeamnă sibienii să rămână acasă

Cea mai importantă biserică din Sibiu, Catedrala Mitropolitană, şi-a mutat slujba în online, începând de luni dimineaţa. Astfel, Paraclisul Maicii Domnului a fost transmis în direct, pe pagina de Facebook a Catedralei Mitropolitane din Sibiu. Preotul care s-a rugat luni dimineaţa în catedrala sibiană, Constantin Necula, îi îndeamnă pe sibieni să rămâne în case.

Slujbe şi rugăciuni transmise pentru sibieni pe Facebook

Sibienii care doreau să intre să se roage în Catedrala Mitropolitană din Sibiu, dar nu o mai pot face, pot urmări live, rugăciunile şi slujbele pe pagina de Faceboook a acestui lăcaş de cult.

Preotul Constantin Necula: „Biserica este fiecare dintre noi”

„Nu e un păcat şi nu este nici măcar un act de discriminare în a fi redus acest număr de credincioşi participanţi la slujbe, ci un act de…. hai să-i spunem justiţie şi igienă socială pentru astfel de momente, atrăgând atenţia de fiecare dată că credincioşii sunt cărămizile vii ale Bisericii şi că poate învăţăm şi dintr-o situaţie de genul acesta că Biserica nu este o simplă clădire, ci suntem fiecare dintre noi în parte”, a declarat luni, pentru ProTV, preotul Constantin Necula. Acesta îi îndeamnă pe sibieni să rămână acasă.

Ultima oră

Comentariul meu