video: drumurile din județ acoperite cu zăpadă - se circulă în condiții de iarnă
FOTO: Captură ecran Facebook

Iarna a revenit în forță în aproape toată România. În județul Sibiu a nins consistent o noapte întreagă. Drumarii au ieșit la deszăpezit și au împrăștiat sute de tone de sare și material antiderapant pe drumurile din județ.

A fost o noapte ca în plină iarnă pe drumurile din centrul țării. A nins consistent în toate zonele, iar Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov a acționat cu aproximativ 120 de utilaje de deszăpezire, care au împrăștiat peste 1.000 de tone de material antiderapant și astfel nu s-au înregistrat blocaje în trafic în județele din centrul țării.

SDN Sibiu a acționat cu 19 autoutilaje și s-au răspândit 162 tone sare și 1.5 tone clorură de calciu pe: DN 1, DN 7, DN 7C, DN 14, DN 14A si DN 14B. Secția Autostrăzi Sibiu a acționat cu 21 autoutilaje și s-au răspândit 188 tone sare pe: A1 si A3.

DRDP Brașov roagă șoferii să evite cu orice preț deplasările care nu sunt necesare. „Având în vedere noile reglementări cu privire la evitarea răspândirii noului Coronavirus, vă rugăm să evitați cu orice preț deplasările în interes personal. Drumurile sunt menținute în acestă perioadă pentru a permite transporturile în situații excepționale”, informează DRDP Brașov.

Ultima oră

Comentariul meu