video foto cozi la toate hypermarketurile din sibiu - oamenii își fac provizii de alimente

Cozi la centrele comerciale, care se închid din această seară. Sibienii au ieșit la cumpărături, după ce ministrul de interne a anunțat că toate mall-urile se vor închide, duminică seara la ora 22:00.

La majoritatea hipermarketurilor din Sibiu,  cozile se întind pe zeci de metri. Oamenii, care țin cărucioarele de cumpărături, încearcă să respecte distanța de cel puțin un metru. Alții nu fac asta și se înghesuie la rând.
Accesul în cele mai multe magazine se face în grupuri mici, de maximum 50 de clienți.

Cum mall-urile se închid în această seară, au fost și sibieni care au vrut să-și facă ultimele achiziții de la magazinele care fac comerț cu amănuntul. Oamenii erau pregătiți cu mai multe plase și cărucioare, pentru a pune cât mai multe produse.
Se cumpără, în cantități mari, făină albă, mălai, apă, conserve, legume și fructe dar și produse de curățenie și de igienă personală.

video foto cozi la toate hypermarketurile din sibiu - oamenii își fac provizii de alimente video foto cozi la toate hypermarketurile din sibiu - oamenii își fac provizii de alimente video foto cozi la toate hypermarketurile din sibiu - oamenii își fac provizii de alimente video foto cozi la toate hypermarketurile din sibiu - oamenii își fac provizii de alimente video foto cozi la toate hypermarketurile din sibiu - oamenii își fac provizii de alimente

Autoritățile le cer oamenilor să evite aglomerația și să cumpere doar atât cât au nevoie, pentru că magazinele alimentare nu se vor închide.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Cel mai bun exemplu de analfabei functionali. De parca a anuntat cineva ca se inchid supermarketurile sau se interzice iesirea din locuinta in timpul zilei.
    „no, daca se inchid, ne bagam si noi la coada, la ultima oferta de virus in grup”.
    Ba, inapoiatilor, alimentarele raman deschise si voi puteti iesi din casa intre 6-22 si in restul zilelor! Chiar ati trait degeaba pana acum!