Până de curând, nu era zi în care terasa de la Zestrea să nu fie plină de turiști sau de sibienii gurmanzi, care apreciază o mâncare gustoasă. De când stăm acasă, la Zestrea, toată energia s-a mutat în bucătărie. Se gătește în continuare cu drag pentru sibieni iar preparatele le sunt livrate, în regim de catering, acasă.
Zestrea este un restaurant cu specific românesc din centrul Sibiului. Bucătarii folosesc ingrediente de la producatori locali și pregătesc în continuare rețetele tradiționale cu gust desăvârșit care i-au consacrat.
„Nicu aduce la Zestrea tinerețea, elanul și dragostea pentru mâncarea tradițională, curată. Veselia și culorile din farfuriile noastre i se datorează!”, îl laudă colegii pe Chef Nicolae Răileanu.
Comenzi online : www.zestreasibiu.ro Telefon: 0769 078 162
Istoria ne dezvăluie destule exemple de companii care au fost suficient de rapide și flexibile pentru a recunoaște la timp apropierea unei crize. Ba chiar au reușit s-o folosească în avantajul lor. Și coronavirusul va trece, iar noi vom fi tot aici. Oamenii de afaceri inteligenți, nu numai că vor depăși criza, dar vor găsi și metode noi de a transforma aceste momente grele, în crestere. Dezvoltarea unei afaceri în aceste momente, se bazează pe identificarea unor oportunități noi. Pe care, de foarte multe ori, le avem la îndemână. Criza COVID-19 subliniază nevoia ca mediul de afaceri să fie rezistent și pregătit. Căutăm aceste calități printre oamenii de afaceri sibieni, care vor continua să sprijine comunitatea locală și acum și după restabilirea sănătății publice.