primarul șelimbărului va comunica cu locuitorii comunei în special pe facebook

Primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, spune că, având în vedere situația existentă la nivel național, îi va ține pe șelimbăreni la curent cu toate informările și măsurile luate de autorități. Edilul va posta pe pagina de Facebook toate deciziile legate de pandemia de coronavirus.

„Dragi prieteni, ca urmare a situației generale existente la nivel național din cauza instituirii stării de urgență vă anunț că toate postările viitoare vor fi doar informări, măsuri si decizii luate de către autoritațile competente pâna la finalizarea acestei situații. Vă rog să ințelegeți că prioritatea noastră o reprezintă in aceste zile acțiunile de prevenire și combatere a virusului COVID-19 pe care le voi întreprinde la nivelul comunei Șelimbăr în calitate de Primar și Președinte al Comitetului local pentru Situații de Urgență și despre care vă voi informa periodic”, a scris, pe Facebook, primarul Mariu Grecu.

Acesta spune că, pentru orice situația de urgență, șelimbărenii îl pot contacta fie prin e-mail, fie telefonic.

„Țin să menționez că rămân în legătură permanentă cu voi și sunt și voi fi zilnic în activitate cât se impune. Pentru orice situatie de urgență vă rog să mă contactati:
– pe email-ul: primar@primariaselimbar.ro
– telefonic: 0720002712

Totul va fi bine! Să ne vedem sănătoși!”, a mai spus primarul.

Ultima oră

Comentariul meu