O fabrică din Sibiu oferă gratuit drojdie lichidă doritorilor
FOTO: unsplash.com

Fabrica Nembeer din Sibiu oferă, gratuit, drojdie lichidă sibienilor. Doritorii sunt așteptați, luni, la sediul de pe strada Viile Sibiului.

„Luni, 23 Martie, între orele 12:00 și 14:00 vom oferi drojdie lichidă celor care nu au apucat să cumpere. Drojdia pe care noi o folosim în bere este un produs care nu conține organisme modificate genetic, și nici nu este crescută pe pat de azot, fiind astfel un produs 100% natural, sănătos”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Nembeer.

Sibienii doritori sunt așteptați la fabrica de pe strada Viile Sibiului, nr. 1, Sibiu cu un borcan gol, sterilizat. „Asigură-te că vei merge direct acasă cu produsul, pentru a-l pune degrabă în frigider. Te vom învăța cum să îți înmulțești singur dorojdia, pentru a nu mai avea probleme în perioada penuriei”, se mai arată în postare.

Cei care doresc drojdie trebuie să lase un comentariu la postare sau să trimită un mesaj pe pagina de Facebook Nembeer, pentru a fi puși pe listă. Cei de la fabrică spun că dispun de trei kilograme de drojdie, suficient cât să servească 10 – 20 de familii.

De asemenea, Nembeer vă prezintă câteva produse delicioase pe care le puteți realiza acasă, cu ajutorul drojdiei. Printre acestea se numără: pâinea, gogoșile, cozonacul și pizza.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Si primii 5 sibieni prezenti la pomana, nu au cerut toata cantitatea doar pentru ei? Ca atata individulism si egoism cat am vazut la sibieni in doi ani, nu am vazut la nimeni