China confirmă primul vaccin împotriva coronavirus - A fost testat cu succes

Ministerul Apărării din China a anunțat o primă victorie în lupta cu COVID – 19. A confirmat primul vaccin impotriva coronavirus.

Anunțul a fost făcut de Ministerul Apărării chinez. Primul vaccin a fost dezvoltat cu succes. Ancheta condusă de epidemiologul Chen Wei, de la Academia Militară de Cercetări Medicale, ar fi avut un succes complet și vaccinul va ajunge în curand în întreaga lume. Potrivit spuselor lui Chen, vaccinul, dezvoltat în conformitate cu standardele internaționale și reglementările locale, poate fi supus producției pe o scară largă, sigură și eficientă.Dezvoltarea vaccinului, este o primă victorie în lupta cu pandemia de coronavirus.

Marți, mai multe instituții chineze au anunțat că vor lansa studii clinice în aprilie pentru a testa eficacitatea diferitelor vaccinuri pe care țara le dezvoltă împotriva virusului. Potrivit Ministerului Chinez al Educației, vaccinul este bazat pe vectori de gripă virală care este în prezent testat pe animale urmând să înceapă studiile clinice în aprilie cu participarea universităților din Beijing, Tsinghua și Xiamen, precum și alte instituții de cercetare, potrivit agenției de știri de stat Xinhua.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Să-mi dați și mie, vă rog, un link de la site-ul Ministerului Apărării din China. Eu am intrat, dar n-am văzut așa ceva.