video foto sfidător: terasă deschisă în centrul sibiului - nu respectă măsurile autorităților

Toate restaurantele, cluburile și localurile în care se vinde mâncare şi băuturi alcoolice vor fi închise, acesta a fost anunțul ministrul de Interne Marcel Vela. Miercuri, patronii localurilor din centrul Sibiului s-au conformat și au respectat măsurile luate de autorități, mai puțin unul. Restaurantul hotelului Weidner este încă deschis, iar terasa plină de oameni.  video foto sfidător: terasă deschisă în centrul sibiului - nu respectă măsurile autorităților

Marți, în cadrul unei conferințe de presă, Marcel Vela, ministrul de Interne, a declarat că „se suspendă activitatea de servire a alimentelor şi băuturilor alcoolice şi non-alcoolice, activitate efectuată de restaurante, cafenele, hoteluri sau alte localuri publice”.

Miercuri, toate restaurantele, localurile, barurile, din centrul Sibiului, și nu numai, au fost închise. Un restaurant a fost însă „mai cu moț” și a primit în continuare clienții. Este vorba despre localul Weidner din Piața Mare. Oamenii stau la terasă, fiind serviți, în ciuda măsurilor luate seara trecută.

[fvplayer id=”36″]

video foto sfidător: terasă deschisă în centrul sibiului - nu respectă măsurile autorităților video foto sfidător: terasă deschisă în centrul sibiului - nu respectă măsurile autorităților video foto sfidător: terasă deschisă în centrul sibiului - nu respectă măsurile autorităților

Reporterii Ora de Sibiu au informat autoritățile, iar la ora publicării acestei știri, un echipaj al Poliției Locale se îndreaptă către restaurant pentru a vedea care este situația.

Totodată, reprezentanții hotelului – restaurant au fost contactați telefonic de reporterii Ora de Sibiu, însă, la numărul afișat pe site-ul web nu răspunde nimeni.

Măsurile au fost luate în contextul prevenirii răspândirii noului coronavirus și trebuie respectate de toți patronii restaurantelor, cafenelelor, hotelurilor și altor localuri publice. Vezi aici care sunt măsurile luate de ministrul de Interne. 

Ultima oră

Comentariul meu