mega image lucrează la amenajarea primului magazin din sibiu

Retailerul olandezo-belgian Mega Image intră în 2020 și pe piața sibiană. Primul magazin Mega Image va fi la Șelimbăr, iar un al doilea ar fi plănuit pentru 2021.

Mega Image are peste 700 de magazine în România iar extinderea din 2020 vizează 95 de unităţi noi, dintre care 46 de supermarketuri Mega Image şi nouă magazine de proximitate Shop & Go.

Până la deschiderea magazinului în Sibiu, produsele de la Mega Image pot fi comandate online, livrările fiind făcute de luni până vineri. De exemplu puteți cumpăra orice produse din magazinul online, de la  biscuiți  și până la tapioca.

Viitorul Mega Image din Sibiu va avea circa 1.000 de metri pătrați, fiind amplasat lângă Lidl, în zona  Dedeman, la intersecția dintre bulevardul Mihai Viteazul și str. Doamna Stanca. Magazinul este ridicat de firma sibiană CON-A.  „În 2019, am continuat ritmul accelerat al expansiunii şi dezvoltării pentru a ne consolida prezenţa în marile centre urbane, pe pieţele mature (…). În 2019, am depăşit numărul de 700 de magazine prin 92 de unităţi nou deschise, dintre care 53 de supermarketuri Mega Image şi 39 de magazine de proximitate Shop & Go. Am mers atât pe pieţe consolidate, cât şi în noi teritorii din ţară“, spun oficialii retailerului.

Mega Image a început deja și primele recrutări pentru magazinul din Sibiu, la mijlocul lunii martie. Urmează să vedem cât de mult va afecta starea de urgență planurile retailerului.

 

Ultima oră

Comentariul meu