#oradeservicii - bătrânu sas s-a reinventat în criza coronavirus - video

Trecem printr-o perioadă dificilă și, după criza coronavirus, o criză economică ne bate la ușă. Pentru a oferi o alternativa de cumparaturi clientilor din Sibiu, în perioada în care autoritățile ne cer să stăm în casă, magazinul Bătrânu Sas a găsit repede o soluție. În mai puțin de 48 de ore, a deschis un magazin online.

Livrarile sunt organizate astfel încât să fie trimise mai multe comenzi odată iar comenzile sunt preluate și transportate de personalul magazinelor.

[fvplayer id=”37″]

Oferta online: https://batranusas.ro/

Istoria ne dezvăluie destule exemple de companii care au fost suficient de rapide și flexibile pentru a recunoaște la timp apropierea unei crize. Ba chiar au reușit s-o folosească în avantajul lor. Și coronavirusul va trece, iar noi vom fi tot aici. Oamenii de afaceri inteligenți, nu numai că vor depăși criza, dar vor găsi și metode noi de a transforma aceste momente grele, în crestere. Dezvoltarea unei afaceri în aceste momente, se bazează pe identificarea unor oportunități noi. Pe care, de foarte multe ori, le avem la îndemână. Criza COVID-19 subliniază nevoia ca mediul de afaceri să fie rezistent și pregătit. Căutăm aceste calități printre oamenii de afaceri sibieni, care vor continua să sprijine comunitatea locală și acum și după restabilirea sănătății publice.

#oradeservicii este o campanie Ora de Sibiu. Vă prezentăm oamenii de afaceri locali care continuă să ofere servicii și pe perioada crizei sanitare declanșată de coronavirus.

Sibiu, mergem înainte!

Dacă doriți să vă alăturați campaniei Ora de Sibiu, vă învităm să ne scrieți pe adresa de mail oradesibiu@gmail.com sau să sunați la numarul de telefon 0746 752 240.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. S-a deschis si pe Mihai Viteazu un magazin dar problema mare este ca nu schimba manusile,
    cu aceeasi manusa taie mezeluri, pentru ca nu sunt infoliate si apoi ia banii.ori tasteaza la card.
    si ca sa iti arate ca se dezinfecteaza, da pe manusi cu dezinfectant care miroase si apoi pune mana pe mezeluri.
    de unde sa stiu daca s-a curatat complet manusa aia puturoasa?
    atentie patroni de aceea nu sunt clienti.
    trebuie manusi de plastic de unica folosinta , sa vezi ca le ia si arunca in fata ta.
    multumesc