coronavirus: marquardt donează 100.000 lei pentru spitalul județean sibiu
Captură ecran/ Google Maps

Marquardt Sibiu donează peste 100.000 de lei Spitalului Județean Sibiu pentru achiziția echipamentelor absolut necesare în această perioadă. În contextul pandemiei de coronavirus, Marquardt a făcut două donații, una direct spitalului, de 58.000 de lei, iar alta prin intermediul campaniei „Un spital + O comunitate”, de 50.000 de lei.

„Pentru a veni în ajutorul comunității sibiene în această situație de criză provocată de pandemia Covid-19, am făcut mai multe donații pentru dotarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Prin intermediul campaniei “Un spital + O comunitate” am donat 50.000 lei, iar alți 58.000 lei i-am donat direct Spitalului. Stă în puterea noastră să sprijinim comunitatea în aceste momente și îi îndemnăm pe toți cei care au posibilitatea să contribuie. Mai ales îi îndemnăm pe toți să respecte prevederile sanitare pentru limitarea efectelor pandemiei”, spune Mourad Halilou, General Manager Marquardt Sibiu.

În cadrul campaniei „Un spital + O comunitate” au donat o mulțime de sibieni și firme, printre care Continental, Smartbill și Beauty Link. Poți vedea întreaga listă și, de asemenea, poți dona aici.

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu mulțumesc public tuturor celor care au donat.

„Dragi prieteni, în contextul apariției și răspândirii COVID-19, spitalele sunt în prima linie a luptei împotriva virusului. Dar trebuie să subliniem că NU SUNTEM SINGURI! Așa cum am mai menționat comunitatea a reacționat extraordinar și s-a mobilizat exemplar pentru a ne sprijini și pentru a putea beneficia de tot ceea ce este necesar. Nu există cuvinte destule pentru a le mulțumi tuturor celor care s-au implicat”, se arată într-o postare pe Facebook a Spitalului Județean Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu