coafeza din sibiu suspectă de coronavirus a fost externată - ce i-au spus medicii

Coafeza din Sibiu, internată la Spitalul Clinic Județean, în Secția de Boli Infecțioase, cu suspiciune de coronavirus, a fost externată. Medicii i-au spus că nu are boala.

Coafeza Dana Pascu a fost internată luni seara la Spitalul Clinic Județean din Sibiu, în Secția de Boli Infecțioase. Femeia a povestit pe Facebook, că a avut simptome specifice îmbolnăvirii cu COVID-19 și a sunat la 112. În scurt timp, a fost preluată de o Ambulanță și transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, unde a rămas internată pentru a fi testată pentru coronavirus. Femeia a tuns sâmbătă un bărbat întors de curând din Germania și a crezut că a luat boala de la acesta, deoarece a început să aibă febră și să tușească.

“Am fost internată luni la județean și am stat închisă într-un salon, fără să știu ce se va întâmpla cu mine. După două zile, medicii au venit la mine și mi-au spus că analizele mele sunt bune și că pot pleca acasă. Nu știu dacă mi-au făcut testul pentru coronavirus, pentru că nu mi-au spus lucrul acesta”, a relatat pentru Ora de Sibiu, Dana Pascu.

Femeia a ieșit miercuri dimineața din spital și spune că vrea să își continue viața de unde a lăsat-o.

“Mama e acasă și vrem să știe toată lumea că este bine și că nu are coronavirus. Nu vrem să mai facem nici un fel de comentarii despre perioada de spitalizare. Este subiect închis”, ne-a spus și fiul femeii.

Deocamdată, și ea și membrii familiei ei, așteaptă recomandările DSP privind eventuale măsuri de izolare care s-ar putea impune în cazul lor.

 

Ultima oră

Comentariul meu