iony extinde oferta 3+1 și la anvelopele de vară

Service-urile Iony s-au impus deja pe piața sibiană nu doar prin calitatea serviciilor, ci și prin ofertele cu care își țin clienții fideli aproape, dar atrag și alții noi. Foarte mulți șoferi sibieni au profitat și în această iarnă de oferta de 3+1 de la Iony, adică au cumpărat patru anvelope de iarnă, dar au plătit trei. Sezonul se schimbă, dar oferta continuă și nu doar atât, ci se extinde și la cauciucurile de vară. iony extinde oferta 3+1 și la anvelopele de vară

Ofertă extinsă

Vremea s-a încălzit, iar șoferii se gândesc deja la schimbarea anvelopelor de iarnă cu cele de vară. Așa că cei de la Iony au extins oferta de 3+1. ”Iarna aceasta cine a cumpărat anvelope de la noi a plecat acasă cu patru, dar a plătit trei. Venim în întâmpinarea șoferilor sibieni și, pentru că se apropie sezonul cald, extindem această ofertă și la anvelopele de vară. Cei care le vor achiziționa de la noi plătesc trei, dar primesc patru. Oferta pentru montaj gratuit este valabilă, iar cine dorește echilibratul roților, acesta se va face contracost”, spune Ioan Băra, administratorul Iony.

Și pentru că cei de la Iony se ghidează după zicala ”iarna îți faci car și vara sanie”, extind oferta de 3+1 la anvelopele de iarnă. Astfel, cei care au nevoie pentru iarna viitoare de anvelope noi pentru mașină, le pot cumpăra de pe acum și vor evita astfel înghesuiala din octombrie-noiembrie.

Oferte full-time

Sibienii care au mașină cu cutie de viteză automată știu că schimbul de ulei pentru aceasta trebuie făcut ca la carte, adică până la ultima picătură. Acest lucru nu se poate face manual dar, la Iony, un aparat special scoate absolut tot uleiul din cutia de viteze, o curăță, pentru ca mai apoi să fie umplută cu uleiul proaspăt. Manopera pentru acest procedeu se plătește la jumătate, iar aparatul se găsește la service-ul din Ștrand.

În magazinele Iony kit-ul de siguranță (vestă reflectorizantă, triunghiuri, extinctor, trusă sanitară) se vinde la un super preț – doar 114,9 lei. Și asta pentru că, dacă ați cumpăra toate cele necesare separat, suma pe care ati da-o ar fi aproape dublă. Iată încă un motiv pentru care merită să aveți grijă de mașina dumneavoastră la Iony!

Ultima oră

Comentariul meu