foto - un lanț important de magazine din sibiu raționalizează cumpărăturile

Un lanţ important de magazine Sibiu a decis să raţionalizeze cumpărăturile, pentru a da posibilitatea la toţi clienţii să poată să îşi cumpere un minim necesar în aceste zile.

Cumpărături limitate: 6 bucăţi de zahăr, ulei, făină şi mălai

La intrare în magazinul Profi de pe strada Vasile Aaron din Sibiu, a fost pus la intrare, pe uşă un afiş cu următorul mesaj: „Din dorinţa de a asigura produse de bază tuturor clienţilor noştri, limităm achiziţia următoarelor alimente la: 6 bucăţi pe fiecare bon fiscal: zahăr, ulei, făină şi mălai. Îndemnăm totodată clienţii să fie cumpătaţi şi solidari cu semenii lor! Vă mulţumim pentru înţelegere!”.

Mănuşi de unică folosinţă date gratis fiecărui client 

După ce intră în magazin, fiecare client este rugat să ia câte o pereche de mănuşi de unică folosinţă, pe care să le folosească la cumpărături. Indiferent că s-au dus să cumpere fructe, legume, apă, orice produs din magazin, clienţii sunt rugaţi să poarte în magazin mănuşile puse la dispoziţie gratuit. Casierele au şi ele mănuşi şi în dreptul fiecărei case de marcat a fost montat câte un paravan transparent, de plastic, de protecţie.

Ultima oră

Comentariul meu