băieţelul de trei ani din brateiu nu are coronavirus

Băieţelul de trei ani din Brateiu, al cărui bunic a venit recent din Italia, nu are Coronavirus, dar este în continuare internat în Spitalul de Pediatrie din Sibiu, a declarat marţi, pentru Ora de Sibiu, purtătoarea de cuvânt a spitalului, dr. Ioana Mătăcuţă. O fetiţă de un an, internată şi ea de joi seara, suspectă de Coronavirus, a fost testată de Coronavirus, dar încă nu se ştie rezultatul.

Un băieţel de trei ani din Brateiu nu are Coronavirus

Băieţelul de trei ani, din Brateiu, care a fost internat vineri, la Pediatria din Sibiu, nu are Coronavirus. „Băiatul are testare negativă”, a spus marţi, pentru Ora de Sibiu, dr. Ioana Mătăcuţă. Bunicul copilului s-a întors din Italia, acasă, la Brateiu, în 4 martie şi a intrat în contact cu copilul. Pe urmă, copilul a avut probleme respiratorii şi aşa a fost adus cu izoleta de SMURD, la Pediatrie.

O fetiţă de un an şi trei luni suspectă de Coronavirus, internată la Pediatrie

În Secţia de Infecţioase de la Pediatrie mai este internată o fetiţă de un an şi trei luni, care este suspectă de Coronavirus. Acestei fetiţe i s-a făcut testul de Coronavirus, dar deocamdată nu se ştie rezultatul lui. Atât băieţelul, cât şi fetiţa sunt bine, spun medicii.

 

Ultima oră

Comentariul meu