Au fost primii loviți de criză, dar nu se lasă - Fotografii, videografii și DJ-ii strâng bani pentru Spitalul Județean

Prestatorii de servicii din domeniul organizării de evenimente din Sibiu, s-au unit într-un gest de omenie și generozitate. O mână de fotografi, cameramai, DJ-i și designeri florali și-au propus să strângă 15.000 de euro pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Fără să se plângă că au fost primii care au rămas fără activitate, după ce toate evenimentele au fost anulate, prestatorii de servicii din acest domeniu, vor să ajute comunitatea sibiană.

„Sibiul și oamenii din Sibiu sunt cei care ne-au susținut și ne susțin nouă micile activități, iar acum este momentul să susținem și noi acest oraș care are nevoie de sprijin”, scrie într-un apel făcut pe Facebook.

„La inițiativa unui coleg DJ, am decis să pornim această campanie de strângere de fonduri în ajutorarea Spitalului Județean Sibiu în lupta cu Covid-19. Reprezentăm comunitatea prestatorilor de servicii pentru evenimente. Cu toții trăim și ne câștigăm existența în orașul Sibiu, iar în contextul actual, putem da o mână de ajutor orașului. În aceste momente dificile putem strânge rândurile cu toții și împreună să devenim o echipă. Dacă ești Dj, fotograf, videograf, designer floral, cântăreț, formație, wedding planner, barman, livrezi prăjituri sau chiar deții o locație care organizează evenimente, ești în aceeași breaslă cu noi și sperăm să ni te alături și să dai curs acestei acțiuni”, continuă apelul.

Aceștia au stabilit o sumă minimă pentru cei care vor să doneze, de 200 RON, toate donațiile urmând să fie făcute publice.

„Ne propunem, și avem încredere că putem, să strângem minim 15.000 euro. E mult, e puțin, nu știm, însă tot ce știm este că fiecare dintre noi îi vrea bine pe cei din jurul lui și cu toții avem același țel, să ne bucurăm de oamenii din jurul nostru, de oraș și de aceeași viață socială care a fost înainte de COVID19”, scriu pe Facebook reprezentanții comunității locale a prestatorilor de servicii din domeniul evenimentelor.

Donatiile se pot face in urmatoarele conturi :
ING BANK
Nume: Simion Silviu Nicolae
IBAN: RO85INGB0000999910178949

Banca Transilvania
Nume : Nicolae Scorvelciu
IBAN: RO54BTRLRONCRT00A8568902

Revolut
Nume : Sever Adrian Prie
IBAN GB93 REVO 00007042428821
sau
Tel : 0744558345

Campania „Un spital, o comunitate”, a fost inițiată de Fundația Comunitară din Sibiu, imediat după declararea pandemiei de coronavirus. Prin donații și sponsorizări, sibienii, si toți cei care doresc, pot sprijini Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, pentru achiziția unor echipamente absolut necesare în această perioadă, pentru testarea bolnavilor cu suspiciune de coronavirus dar și pentru terapia intensivă.

Donaţii directe pentru acest proiect se pot face pe linkul de mai jos:
www.maratonsibiu.ro/un-spital-o-comunitate

Ultima oră

Comentariul meu