veste importantă pentru persoanele venite cu avionul din germania la sibiu și aflate în izolare
FOTO: arhivă

Pasagerii curselor aeriene Sttutgart – Sibiu și Memmingen – Sibiu, din data de 11.03 2020, băgați inițial în izolare la domiciliu, nu mai trebuie să stea acasă. Direcția de Sănătate Publică (DSP) Sibiu anunță că situația a fost reevaluată, motiv pentru care nu este necesară autoizolarea.

„Către toți pasagerii curselor aeriene Sttutgart – Sibiu (miercuri, 11.03.2020, orele 12.00), Memmingen – Sibiu (miercuri, 11.03.2020, orele 13:20), orele având în vedere recomandarea primită de dumneavoastră la nivelul terminalului, pentru autoizolare la domiciliu, vă facem cunoscut că în urma reevaluării situației, conform instrucțiunilor primite de la Ministerul Sănătății, începând cu data de 12.03.2020, starea de autoizolare la domiciliu încetează”, a comunicat DSP Sibiu pasagerilor celor două zboruri.

CITEȘTE ȘI: Situație critică pe Aeroportul din Sibiu – Zeci de oameni veniți din Germania revoltați – Amenințări cu Poliția

În acest context, DSP Sibiu anunță că nu este necesară efectuarea testării pentru coronavirus, aceasta putând fi recomandată doar dacă, pe parcursul următoarelor 14 zile apar simptome caracteristice (febră, tuse, dificultăți de respirație).

Ultima oră

Comentariul meu