video: individ pus pe scandal și distrugeri într-un magazin din sibiu - poliția l-a amendat

Scandal de proporții, joi seară, la Sibiu, într-un magazin situat pe Calea Cisnădiei. Un individ a distrus sistemul antifurt al supermarket-ului, după care s-a luat la bătaie cu un bărbat în fața locației.

„La data de 12 martie a.c., în jurul orei 19,20, angajata unei societăți comerciale situate pe Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu a sesizat, prin apel 112, faptul că un client este agresiv, face scandal și distruge sistemul antifurt amplasat la intrarea în magazin”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Bărbatul a devenit violent, astfel că s-a luat la bătaie și cu un sibian aflat în fața magazinului. Un cititor Ora de Sibiu ne-a transmis un clip video cu scandalul.

YouTube video

La scurt timp după ce angajata magazinului a sunat la 112, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu s-au deplasat la fața locului unde au identificat persoana în cauză, un sibian în vârstă de 25 de ani.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei pentru provocarea de scandal, în cauză fiind deschis și un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de distrugere. Cercetările continuă la nivelul Secției 1 Poliție Urbană Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu