Afacerea de succes a lui Beniamin Stănuș – Cum a pus pe picioare brand-ul „Beni Șape”

Pasiunile se pot transforma cu ușurință în afaceri de succes. Unde există muncă și dedicare, profesionalism și calitate, lucrurile nu au cum să nu fie apreciate de public. Aceasta este și cheia succesului unui bărbat din Sebeș, care și-a lărgit orizonturile și s-a dezvoltat rapid la Sibiu.

În prezent, brand-ul „Beni Șape” este pe buzele tuturor sibienilor, și nu numai, atunci când vine vorba de ridicarea unei clădiri moderne și sigure. Ce îl recomandă pe „Beni Șape”? Ei bine, în principal vorbim despre utilajele ultra-moderne și de ultimă generație, însă echipele profesioniste sunt cele care pun la punct o lucrare. Puteți să vă convingeți singuri de cele spuse mai sus, luând „la control” lucrările fotografiate și postate pe pagina de Facebook.

„Beni Șape” a intrat pe piață în urmă cu 10 ani

Beniamin Stănuș a început afacerea cu șape în urmă cu zece ani. Proaspăt întors din străinătate, acolo unde a muncit de la vârsta de 16 ani, Beni s-a gândit să pună în aplicare cele învățate peste hotare. Zis și făcut! A început business-ul de la un singur utilaj, cumpărat la mâna a doua, ca să ajungă, în prezent, să folosească pompe de șapă și utilaje de ultimă generație, nu mai vechi de un an.

Afacerea de succes a lui Beniamin Stănuș – Cum a pus pe picioare brand-ul „Beni Șape”

„Am început afacerea în anul 2010. Eu am lucrat în străinătate, în Madrid, timp de patru ani, încă de la vârsta de 16 ani. La 20 de ani, m-am întors în România și m-am pus pe treabă. Am început să lucrez cu o pompă foarte veche de șapă cumpărată de la Iași și aveam lucrări pe raza județului Alba, eu fiind din Sebeș. Cu timpul, au început să vină solicitări și din Sibiu. Turnam la început șapă la o casă, două. Pe vremea aia țin minte că turnam 2.000 de metri pe lună, iar acum ajungem și la 25.000 de metri pe lună. Atunci am cunoscut și cea mai consacrată firmă de construcții din Sibiu și am început o colaborare. După jumătate de an am avut nevoie să mai cumpărăm o pompă, fiindcă se mărea cererea, și tot așa, vreo doi ani de zile. Pe atunci însă, pompele achiziționate erau vechi”, ne-a spus Beniamin, patronul afacerii „Beni Șape”.

Fiindcă afacerea a mers bine la Sibiu, Beniamin s-a decis să se mute aici pentru a fi mai aproape de clienți și pentru a le onora cererile.

Utilaje de ultimă generație

Afacerea de succes a lui Beniamin Stănuș – Cum a pus pe picioare brand-ul „Beni Șape” Afacerea de succes a lui Beniamin Stănuș – Cum a pus pe picioare brand-ul „Beni Șape”

Cu timpul, Beniamin a realizat că munca și profesionalismul merg mână în mână cu utilajele moderne, de ultimă generație, astfel că, în prezent, lucrează doar cu aparate ieșite recent pe piață. A investit enorm în toate acestea, fiindcă vrea să le ofere clienților un produs de calitate.

„În momentul actual, avem șapte pompe de șapă, un echipament de șapă, un motocompresor, pompă de șapă Turbosol, două pompe de beton staționare. Toate utilajele sunt noi, fabricate în 2019. Pun accentul pe asta, tocmai de aceea am decis să investesc și în echipamente”, mărturisește Beni.

GB MOBILEMAN D5 – Cel mai performant sistem logistic mobil pentru șape semi-uscate

„Beni Șape” a investit mereu în calitate, motiv pentru care vă este pus la dispoziție cel mai performant și inovativ sistem logistic mobil pentru șape semi-uscate. GB MOBILEMAN D5 este utilajul perfect pentru turnarea șapelor speciale pentru încălzirea în pardoseală.

video
play-sharp-fill

Având un buncăr pentru nisip cu o capacitate de 21 mc și două buncăre pentru ciment, de 4.5 mc fiecare, motor puternic de ultimă generație Hatz, în patru cilindri, compresor Atlas Copco, pompă de spălare cu presiune, pompă pentru aditiv, tablou de comandă intuitiv cu posibilitatea de a memora opt rețete și funcție radio-comandă, MOBILEMAN D5 asigură un nivel excelent al calității lucrării și un randament de până la 7 mc/oră.

Ceea ce este de-a dreptul inovativ, este faptul că, la finalul lucrărilor, fiecare client poate solicita fișa de materiale folosite – nisip, ciment, fibră, aditiv elastic pentru încălzirea în pardoseală. Utilajul MOBILEMAN D5 emite și certificat de garanție, certificat de calitate și certificat de conformitate materiale.

„Stația mobilă de șape mecanizate MOBILEMAN D5 este un utilaj eficient pentru orice lucrare de amploare și îl putem pune la treabă pe orice şantier din România”, spune patronul „Beni Șape”.

Unde mai pui că această stație mobilă de ultimă generație nu face mizerie și este și eco? Acesta reprezintă un mare plus pentru serviciile de calitate oferite de „Beni Șape”.

Cerere mare pentru șapele turnate peste încălzirea în pardoseală

Afacerea de succes a lui Beniamin Stănuș – Cum a pus pe picioare brand-ul „Beni Șape” Afacerea de succes a lui Beniamin Stănuș – Cum a pus pe picioare brand-ul „Beni Șape”

„Beni Șape” toarnă șapele perfecte pentru orice tip de proiect: industriale, rezidențiale, proiecte civile, suprafețe mari sau mici. Pentru orice provocare, echipele vin cu soluțiile optime.

Unul dintre ele mai solicitate proiecte este șapa turnată peste încălzirea în pardoseală. „Acum toată lumea optează pentru încălzirea în pardoseală și ne solicită pe noi pentru că știm să lucrăm această șapă mecanizată semi-uscată, pe care o elicopterizăm. Peste această șapă, clientul își montează parchet sau gresie. Asta înseamnă că totul trebuie să fie perfect, fiindcă este vorba despre căminul unei familii pentru o viață întreagă”, spune Beniamin.

Prețurile variază în funcție de cerințele clienților

„Prețurile la șapă variază în funcție de grosime. Dacă este vorba despre șapa turnată peste încălzire în pardoseală, avem un preț. Dacă este turnată peste calorifere, doar de egalizare, avem alt preț. Dacă folosim șape mecanizate armate cu aditivi elastici, împotriva fisurilor și microfisurilor, avem, de asemenea, alt preț”, explică Beniamin.

„Beni Șape” rulează în Sibiu, Alba Iulia, Deva, Brașov și toate localitățile limitrofe. Pentru orice detalii, nu ezitați să consultați pagina de Facebook.

Ultima oră