video foto: zeci de mașini și microbuze oprite pe autostradă la sibiu - jandarmii și polițiștii duc oamenii la punctele de carantină

În cursul zilei de miercuri, dar și pe timpul nopții, polițiștii și jandarmii sibieni s-au aflat pe autostrada A1 Sibiu – Deva. Aceștia au verificat autoturismele, una dintre principalele misiuni fiind însoțirea microbuzelor care transportă persoane către punctele de carantină.

Zeci de mașini și microbuze de persoane au fost oprite și verificate ieri. Polițiștii și jandarmii s-au aflat în teren de dimineață până noaptea. video foto: zeci de mașini și microbuze oprite pe autostradă la sibiu - jandarmii și polițiștii duc oamenii la punctele de carantină

„Structurile poliției și jandarmeriei asigură măsurile de ordine publică și însoțire necesare, inclusiv fluidizarea circulației rutiere pe traseele de deplasare cu ocazia transporturilor realizate pentru gestionarea tuturor situațiilor ce vizează fenomenul coronavirus”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Una dintre misiuni constă în însoțirea microbuzelor care transportă persoane către punctele de carantină sau către punctele de ieșire din județ. 

Un cititor Ora de Sibiu ne-a trimis o filmare, realizată în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 01.00, pe autostradă, la ieșirea spre Veștem.

YouTube video

În imagini se văd mașinile, microbuzele și autocarele, oprite pentru verificări, în contextul prevenirii răspândirii noului coronavirus. Oamenii opriți au fost escortați de către autorități, fie către punctele de carantină, fie către punctele de ieșire din județ.

Ultima oră

Comentariul meu