Info Casa – un blog devotat casei tale

Casa este sanctuarul nostru. Ea nu trebuie sa fie proiectata pentru a fi un loc spectaculos pentru musafiri, ci este un spatiu care, in primul rand, ar trebui sa reuneasca familia si sa implineasca nevoile acesteia.

Procesul de amenajare, de renovare a locuintei sau de imbunatatire a conditiilor de trai, poate fi coplesitor pentru multi proprietari, mai ales pentru ca pot intampina situatii in care au nevoie de parerea unui specialist sau de informatie corecta.
Pentru aceste situatii, am creat blogul InfoCasablog design interior (dar nu numai), un blog care isi doreste sa vina in ajutorul tuturor cu sfaturi practice, tips and tricks, cu noutati si tendinte.

Indiferent daca intentionati sa va amenajati locuinta, aveti nevoie de sfaturi sau aveti doar un interes in domeniul designului, blogul InfoCasa cu sfaturi, ghiduri si idei este un loc minunat pentru a gasi inspiratie, care va poate fi utila, indiferent unde va aflati in procesul de amenajare.
Interior, exterior (terasa, gradina si balcon), termice, apartamente sau legal – sunt categoriile principale pe care va invitam sa le descoperiti.

Info Casa – un blog devotat casei taleInterior
Pe blogul InfoCasa veti gasi solutii utile si practice pentru provocarile cotidiene ale amenajarii si organizarii unei gospodarii. Indiferent daca sunteti o mama casnica, un tata care are nevoie de o mana de ajutor in ale casei, indatoririle gospodaresti pot fi exigente, costisitoare si consumatoare de timp. Renovarea locuintei nu este intotdeauna cel mai usor proces de parcurs. Cand vine vorba de remodelarea si decorarea casei tale, este intotdeauna util sa vezi ce este popular si in tendinte, ce noutati legale apar sau ce recomanda specialistii.

Categoria Interior cuprinde subcategorii precum: Dormitor, Living, Bucatarie, Baie sau Camera copilului – pentru  fiecare camera veti gasi sfaturi si idei de amenajare si organizare, care sa va ajute sa mentineti locuinta curata si organizata.
De la alegerea solutiilor potrivite de iluminat, la cele mai eficiente metode pentru indepartarea petelor, pana la diferente intre pardoseli si cum o alegem pe cea potrivita in functie de destinatie, sau cum pregatiti camera copilului pentru ca acesta sa creasca intr-un mediu propice – va invitam sa le descoperiti pe toate pe blogul nostru.

Info Casa – un blog devotat casei taleTerasa, gradina si balcon
Terasele, balcoanele si gradinile sunt usa casei catre exterior. Aici puteti cultiva plante si creea spatii relaxante, pentru ca timpul petrecut in aer liber sa fie o experienta inedita.

Daca va aflati in cautarea unor idei care sa va transforme acest spatiu intr-o oaza de relaxare si sa amenajati spatiile exterioare ale casei astfel incat sa profitati la maxim de ele, atunci ati ajuns la sursa potrivita.
Chiar daca dispuneti de un spatiu restrans, acesta poate fi pus in valoare si transformat intr-un refugiu primitor in aer liber. Lasati-va inspirati de propunerile noastre si descoperiti o multime de idei pe care le puteti incerca fara prea mari investitii. Pe blogul InfoCasa veti descoperi cele mai frumoase sugestii pentru amenajarea spatiilor exterioare de la balcon la gradina sau terasa, si chiar zona de piscina sau prispa.

Info Casa – un blog devotat casei taleTermice
Starea de confort termic a casei noastre este determinata de temperatura, umiditate, viteza si calitatea aerului. Toate acestea sunt aspecte definitorii in ambianta finala a locuintei.
centrala termica dimensionata corespunzator, seminee cu gazeificare alese in functie de necesarul termic al locuintei sau o instalatie termica potrivita, vor asigura un confort termic corespunzator.
Pe blog veti gasi informatii pretioase, precum: importanta cos de fum, cum sa intretineti sistemul sanitar al locuintei sau prevederi legale de care trebuie sa tineti cont atunci cand doriti o racordare si multe informatii utile.

Apartament
Idei originale, trucuri si sfaturi pentru apartamente amenajate cu stil.
Daca locuiesti intr-un apartament de bloc, probabil ca incaperile mari nu se regasesc pe lista lucrurilor de care va bucurati, intrucat majoritatea apartamentelor din ziua de astazi se construiesc pe principiul utilitatii. Asta face amenajarea lor o provocare pentru proprietari.
Cu ajutorul sfaturilor noastre referitoare la organizare, eficientizarea spatiului si reamenajare, apartamentul vostru va fi transformat in cel mai confortabil spatiu de locuit.
In plus, veti descoperi tips and tricks-uri pretioase, o serie de trucuri de un real ajutor: reguli de aranjare a covorului intr-o incapere, indepartarea petelor de pe haine sau ce culori sunt potrivite pentru fiecare camera, cum reparam parchetul care scartaie si multe altele.

Info Casa – un blog devotat casei taleLegal
Atunci cand vreti sa aduceti imbunatatiri locuintei sau sa construiti o casa de la zero, veti avea nevoie de sprijin informativ: acte necesare, autorizatii, etape, legi, etc.
Trebuie sa aveti la dispozitie toate informatiile referitoare la modificarile pe care le puteti face, distante de care trebuie sa tineti cont, pasii de urmat pentru obtinerea avizelor necesare, etc. Daca ignorati aspectul legal, modificarile aduse locuintei ar putea fi amendate de autoritati cu sume destul de costisitoare, ceea ce nu va doriti.
Partea buna este ca noi va raspundem celor mai cautate intrebari si comune situatii intampinate in procesul de constructie, cumparare, vanzare sau inchiriere a unei case.

In viata de zi cu zi, intampinam adesea situatii carora nu stim cum sa le facem fata, probleme si nelamuriri in ceea ce priveste amenajarea locuintei, a alegerea celor mai bune materiale sau solutii pentru bunastarea generala a locuintei noastre.
De aceea, noi ne propunem sa venim in ajutorul vostru cu cele mai bune solutii de design (exemplu: cum amenajam un spatiu mic), cu ghiduri de constructie (exemplu: ghid constructie semineu), cu tips and tricks-uri (exemplu: cum indepartam petele de pe covoare) cu noutati din domeniul Legal – pentru toate acestea si multe alte informatii folositoare, va invitam sa faceti o oprire pe blogul InfoCasa.ro.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu