foto - accident grav pe dn14. un tânăr a murit

Joi dimineață pe Drumul Național 14, între Brateiu și Șaros pe Târnave, un șofer de 23 de ani și-a pierdut viața după ce s-a răstrunat cu mașina în afara părții carosabile.

Evenimentul rutier s-a produs în apropiere de intersecția cu Drumul Județean 142F, între Brateiu și Șaros pe Târnave. Conform surselor Ora de Sibiu, șoferul ar fi plecat din stație de benzinărie, rompetrol. Din sursele noastre, șoferul ar fi fost băut.

Șoferul de 23 de ani, din Valchid, a pierdut controlul volanului într-o curbă ușoară la dreapta și s-a răstrunat pe câmp. La fața locului au intervenit două echipaje SMURD și un echipaj de descarcerare. Medicii au efectuat mai multe manevre de resuscitare, însă fără succes. Șoferul a fost declarat decedat.

”ISU Sibiu a intervenit de urgență cu două echipaje  SMURD și un echipaj de descarcerare pe DN14, km 65+650, unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă. La fața locului s-a intervenit pentru descarcercerarea un bărbat de aproximativ 23 de ani care nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele SMURD, fiind declarat decedat.” spun reprezentanții ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu