video: situație tensionată la aeroportul sibiu - pasagerii zborului de stuttgart, trimiși în izolare
foto: arhivă

Situația este tensionată pe Aeroportul Internațional Sibiu (AIS). Pasagerii zborului de Stuttgart sunt trimiși în izolare la domiciliu. Inițial, a fost luată în calcul și trimiterea tuturor persoanelor înapoi în Germania.


video: situație tensionată la aeroportul sibiu - pasagerii zborului de stuttgart, trimiși în izolare

Aeronava care venea din Stuttgart a aterizat în jurul orei 12 la Sibiu. Cei 97 de pasageri au fost verificați de cadrele medicale, iar în final s-a luat decizia ca aceștia să fie trimiți în izolare la domiciliu, în contextul prevenirii răspândirii noului coronavirus, Germania fiind categorizata in zona galbena de ris, cu peste 1200 de cazuri active în toată țara.

YouTube video

„Astăzi, 11 Martie a.c., pe Aeroportul Internațional Sibiu a aterizat un avion de la Stuttgart care a avut la bord un număr de 97 de persoane. Dat fiind faptul că zborul vine din Germania ,în contextul prevenirii răspândirii noului CORONAVIRUS, Grupul de Suport tehnic pentru gestionarea situațiilor de urgență generate de epidemii s-a întrunit în ședință de urgență la sediul Instituției Prefectului Județul Sibiu luându-se hotărârea ca persoanele să între in izolare la domiciliu urmând a fi respectată procedura de monitorizare specifică”, a transmis Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. video: situație tensionată la aeroportul sibiu - pasagerii zborului de stuttgart, trimiși în izolare

Agitație la aeroport
Inevitabil, pe aeroport s-a creat panică. Oamenii au fost revoltați fiindcă ar fi putut fi trimiși înapoi în Germania. Jandarmii au fost și ei prezenți la fața locului pentru a calma mulțimea. De asemenea și echipaje de poliție au venit la fața locului. DETALII AICI. 

Autocarele au preluat pasagerii veniți din Germania. Totodată, aeronava Blue Air care a adus cele 97 de persoane a decolat cu pasagerii care plecau in Germania.

Ultima oră

Comentariul meu