tabăra din cisnădioara, transformată în centru de carantină pentru bolnavii cu coronavirus

Bolnavii cu suspiciune de coronavirus din județul Sibiu ar putea fi plasați în carantină la Cisnădioara. Tabăra pentru elevi este păzită de polițiști și jandarmi, după ce una dintre clădiri a fost transformată în centru de carantină.

Potrivit unor infiormații apărute în spațiul public, în fața taberei de elevi din Cisnădioara s-ar afla mai multe mașini cu numere de Italia. Acolo se află și polițiști și jandarmi care păzesc intrarea.

„Nu doresc să creez panică sau discuții dar m-am simțit obligat să informez comunitatea că de azi avem un centru de izolare pentru cei bănuiți de coronavirus la noi în localitate. Să dăm dovadă de responsabilitate și de reținere în a-i judeca pe semenii noștri. Centrul de carantină se află în incinta taberei pentru elevi, în una dintre clădiri. Jandarmeria asigură paza și protecția noastră și a lor”, a anunțat un localnic miercuri dimineața.

Nu se știe dacă în centrul de carantină de la Cisnădioara vor fi plasați doar localnici cu suspiciune de coronavirus sau daca vor fi aduși și bolnavi din alte colțuri ale județului.

Știre în curs de actualizare.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu