ne mândrim cu ele - două eleve din slimnic, premiante la olimpiada de istorie

Istoria e la înălțime la Școala Gimnazială din Slimnic. Două eleve au obținut locul al treilea la faza județeană a olimpiadei de istorie.

Sâmbătă, 7.03.2020, a avut loc la Sibiu faza județeană a olimpiadei de istorie. Școala Gimnazială Slimnic a fost reprezentată cu brio de două eleve. Nicoleta Bârghiș și Larisa Costea au obținut rezultate bune, reușind să prindă loc pe podium.

„Deși vin dintr-o școală din mediul rural, amazoanele noastre au reușit rezultate remarcabile, datorită bunei pregătiri și a ambiției de a face performanță școlară. Discipolele muzei Clio au obținut premiul III, prin Nicoleta Bârghiș și mențiune prin Larisa Costea, completând cu glorie podiumul olimpiadei județene la clasa a VIII-a și punând încă o dată Școala din comuna Slimnic pe harta unităților școlare unde dragostea de învățătură face casă bună cu performanța. Cu astfel de copii viitorul e pe mâini bune iar comunitatea slimniceană are cu cine se mândri”, au transmis, printr-un comunicat de presă, reprezentanții școlii din Slimnic.

ne mândrim cu ele - două eleve din slimnic, premiante la olimpiada de istorie

Ultima oră

Comentariul meu