lufthansa a anulat miercuri cursa spre sibiu
foto: arhivă

Lufthansa a anulat, miercuri, cursele pe ruta Munchen – Sibiu – Munchen, potrivit purtătorului de cuvânt al aeroportului, Alexandra Păcurar, citat de Agerpres

Cursa de la Munchen care trebuia să aterizeze miercuri, la Sibiu, la ora 18.15, a fost anulată. De asemenea, cursa de la Sibiu care trebuia să plece la Munchen la ora 18.55 a fost anulată.
„Aeroportul Internaţional Sibiu nu ia decizii de suspendare a zborurilor, deciziile aparţin operatorilor aerieni şi/sau instituţiilor abilitate. Informaţiile sunt publicate pe website-ul oficial al companiei. Aeroportul nu a anulat niciun zbor. Informaţia cu zborul de München anulat a fost preluată de pe website-ul oficial al companiei Lufthansa”, a precizat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Aeroportul Internaţional din Sibiu, Alexandra Păcurar.

În același timp, 97 de persoane care au venit de la Stuttgart cu Blue Air au fost trimise în izolare la domiciliu preventiv, din cauza că vin dintr-o zonă cu risc de coronavirus, în Germania fiind peste 1200 de cazuri.

Ultima oră

Comentariul meu