coronavirus: o expoziție de la muzeul astra, închisă până la finalul lunii martie

Muzeul Astra a decis să închidă expoziția „Micro-Folie”, în contextul crizei coronavirusului. Sibienii sunt așteptați să viziteze expoziția după data de 31 martie.

„Vă aducem la cunoștință că Muzeul ASTRA a decis să închidă expoziția ,,Micro-Folie” (Casa Artelor, Sibiu, Piața Mică, nr.21.) începând de astăzi până în 31 martie. Măsura vine ca o consecință a situației înregistrate la nivel internațional/ național cu privire la virusul COVID-19”, informează reprezentanții Muzeului Astra. coronavirus: o expoziție de la muzeul astra, închisă până la finalul lunii martie

Micro-Folie este un proiect cultural vizionar, care propune publicului de toate vârstele trei structuri complementare, fiecare cu propriul său specific: Muzeul digital, Realitatea virtuală și Fab Lab. În FabLab se desfasoara, cu programare, ateliere de pictura sau cusut, în care copiii vor fi asistați de educatori muzeali ai Muzeului ASTRA. Aici obiectele pictate de către copii sunt create la imprimante 3D, fiind apoi personalizate de către participantii la ateliere.

Ultima oră

Comentariul meu