vineri e distracție la hello coffee lounge. petrecerea karaoke va fi pe val

Îndemnul autorităților este să rămânem calmi în fața amenințării coronavirusului. Pe lângă măsurile pe care le luăm pentru a preveni răspândirea virusului e important să nu uităm să ne distrăm. Și cel mai bine se face asta la Hello Coffee Lounge în serile în care se organizează petrecere karaoke. Iar vineri este una dintre ele.

Muzică să uităm de rele
Românii sunt speriați de coronavirus, dar nu se lasă ușor doborâți. Sibienii sunt și ei români, așa că nu fac excepție. Iar voia bună este unul din cele mai bune metode de a uita de rele.

Așa că o seară cu muzică bună este binevenită. Și dacă versurile sunt cântate de petrecăreți, distracția e garantată. V-ați dat seama că este un anunț despre o nouă petrecere karaoke la Hello Coffee Lounge. Se întâmplă vineri, 13 martie, puțin după ora 22. Dar, dacă ajungeți mai repede, nu e cu supărare, vă integrați mai bine în familia de ”cântăreți”.

Ca să fiți siguri însă că aveți un loc, pentru că cererea este mare, ar fi bine să faceți o rezervare din timp, la numărul de telefon 0730670221.

Ultima oră

Comentariul meu