nadia, mama a trei copii, suferă de cancer de piele - sibienii o pot ajuta să rămână în viață

Nadia Sabina Iordache are 40 de ani și, în urmă cu aproape două luni, lumea ei s-a prăbușit. A aflat că are cancer de piele într-un moment în care avea nevoie doar de fericire – fiica ei, în vârstă de 20 de ani, abia ce se vindecase de cancer la plămâni. Acum, după atâtea lupte și rugăciuni pentru copila ei, Nadia are nevoie de ajutor ca să rămână în viață.

Nadia locuiește la Tălmaciu, alături de cele trei fete ale ei. Cea mică are doar trei anișori, iar celelalte au 18 și respectiv 20 de ani. Fiica cea mare a trecut și ea prin momente greu de imaginat. Însă, pe cât de tânără, pe atât de puternică a fost, fiindcă a învins o boală necruțătoare – tânăra s-a vindecat, după clipe cumplite, de cancer la plămâni.

Viața a fost însă nedreaptă cu Nadia. Nu a apucat să se bucure îndeajuns de mult de vestea că fiica cea mare s-a vindecat, căci, la scurt timp, a aflat că și ea este bolnavă. Rezultatul analizelor a fost unul crunt – cancer de piele. Mama celor trei fetițe are acum nevoie de ajutorul sibienilor cu suflet mare, pentru a le putea vedea crescând și pentru a se bucura de viață alături de ele.

„A descoperit acum două luni că are cancer. A fost un șoc pentru întreaga familie, pentru că totul s-a întâmplat așa repede. La început o durea spatele și i-au apărut niște gâlme pe mâini. S-a dus la spital în Sibiu și a aflat că suferă de cancer de piele. Înainte de asta a fost stresată, s-a consumat mult pentru că fata cea mare a avut și ea cancer. Din fericire, ea s-a vindecat. Vă rugăm să ne ajutați să facem imposibilul posibil, pentru ca Nadia să se bucure de viață alături de fetele ei”, spune verișoara Nadiei.

Acum, sibianca se află acasă la Tălmaciu. În urmă cu o săptămână aceasta a fost operată, iar următorul pas în salvarea ei este tratamentul, care nu este deloc ieftin. Nadia are nevoie de 48.000 de euro, o sumă mult prea mare pentru posibilitățile familiei. Cei care doresc să o ajute, o pot face donând, atât cât au, în următorul cont:

RO60BRDE390SV52743693900 – Titular cont: SOLOMON ILINCA (mama Nadiei)

Haideți să o ajutăm pe Nadia și să facem imposibilul posibil! Sibianca își dorește din tot sufletul să rămână alături de cele trei fete, să le vadă crescând și să se bucure de lucrurile bune din viața sa.

Ultima oră

Comentariul meu