bețivii în trafic, la ordinea zilei – încă doi bărbați s-au ales cu dosare penale
FOTO arhivă

Nicio zi fără un șofer băut la volan. Polițiștii sibieni au depistat încă doi bărbați inconștienți pe raza județului Sibiu.

„La data de 9 martie a.c., în jurul orei 08,30, pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș, polițiștii rutieri au depistat un șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un localnic în vârstă de 52 de ani, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

De asemenea, la data de 10 martie, în jurul orei 02,30, pe DJ 106G, în afara localității Dobârca, polițiștii au depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului în timp ce conducea un autoturism. Bărbatul în vârstă de 49 de ani, din județul Alba, a prezentat o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, cu această ocazie fiind întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu