salonul de mobilă, târgul imobiliar, turism expo sibiu și spectacolul de balet, amânate

Salonul de Mobilă Sibiu, Târgul Imobiliar şi Turism Expo Sibiu, cele trei evenimente care erau programate să se desfăşoare în perioada 13-15 martie la Sibiu, vor fi reprogramate din cauza coronavirusului. De asemenea, și spectacolul de balet „La fille mal gardée” care trebuia să aibă loc în 10 martie a fost amânat.

„Având în vedere măsurile preventive adoptate de autorităţile competente ale Statului din data de 8.03.2020, constând în interzicerea evenimentelor ce presupun participarea a mai mult de 1.000 de persoane, precum şi informaţiile aduse de Procedura Privind Evualuarea de Risc şi Condiţiile de organizare pentru evenimente, unde se specifică clasificarea tipurilor de evenimente şi caracteristicile specifice ale evenimentului: la eveniment vor fi participanţi neînregistraţi, ocupaţia participanţilor şi posibila lor expunere anterioară, ne vedem nevoiţi să reprogramăm evenimentele din acest weekend pentru o data pe care o vom comunica ulterior în funcţie şi de evoluţia acestei situaţii apărute la nivel national”, anunță organizatorii.

În acest context, organizatorii spun că prioritară este siguranța cetățenilor, astfel că trebuie să se conformeze la măsurile adoptate de autorități. Salonul de Mobilă, Târgul Imobiliar și Turism Expo Sibiu vor fi reprogramate, perioada de desfășurare fiind anunțată de organizatori.

De asemenea, ca măsură de precauție împotriva răspândirii virusului COVID-19, spectacolul „La fille mal gardée” din data de 10 martie va fi reprogramat la o dată ce va fi comunicată ulterior. Banii pe biletele achiziționate online sau de la sediul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu vor fi restituiți începând de miercuri, 18 martie, la sediul instituției din Parcul Tineretului nr. 1. Detalii pe pagina de Facebook a Teatrului de Balet Sibiu, sau la telefon 0269 229 627.

Ultima oră

Comentariul meu