foto: accident pe strada ștrandului - șoferul vinovat dus la spital

Un accident rutier a avut loc luni seară în Sibiu la intersecția străzilor Vasile Cârlova și Ștrandului. Două mașini s-au ciocnit, în urma impactului un bărbat fiind transportat la spital.

De vină pentru producerea accidentului este un șofer din Agnita în vârstă de 65 de ani. „Șoferul unui autoturism condus pe strada Ștrandului pătrunde în intersecția cu strada Vasile Cârlova fără să acorde prioritate și intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către o femeie din Sibiu de 38 de ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului, șoferul care a produs evenimentul rutier a fost rănit și transportat la spital. „ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD și un echipaj de descarcerare în municipiul Sibiu, str. Vasile Carlova colț cu str. Ștrandului la un accident rutier produs între două autoturisme. S-au acordat îngrijiri medicale unui bărbat de aproximativ 65 de ani, care a fost transportat la UPU Sibiu policontuzionat”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Nu sunt probleme de trafic.

Ultima oră

Comentariul meu