video foto cinci copii din roșia au nevoie de ajutor - se cresc singuri după ce le-a murit mama
Sursa: Facebook Asociația Ștergem Lacrimi

Cinci copilași din Roșia se cresc singuri, după ce mama lor a murit la începutul lunii februarie, răpusă de cancer.

Cei cinci copii trăiesc o dramă de neînchipuit. La începutul lunii februarie, toate speranțele lor s-au năruit. După o luptă cumplită cu boala, Adriana, mama lor, a murit, răpusă de cancer. Micuții, care au vârste cuprinse între unu și 11 ani, au rămas singuri pe lume.

Asociația „Ștergem Lacrimi” din județul Cluj a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru ei.

„Avem nevoie urgent de 3.500 – 4.000 lei pentru a îmbrăca copiii orfani de mamă, ai Adrianei. Vă supunem atenției, cazul ADRIANA – bolnavă de cancer, mămica eroină, a celor cinci copii care, în data de 06.02.2020 și-a luat adio de la noi și de la cele lumești și a trecut în lumea celor fără de durere și chin, lasând în urma ei, 5 copii minori cu vârste între 1 an și 2 luni și 11 ani”, scriu pe pagina lor de socializare, reprezentanții asociației din Cluj.

video foto cinci copii din roșia au nevoie de ajutor - se cresc singuri după ce le-a murit mama video foto cinci copii din roșia au nevoie de ajutor - se cresc singuri după ce le-a murit mama

Cei cinci copii orfani de mamă, locuiesc în comuna Roșia, județul Sibiu și au mare nevoie de hăinuțe, încălțăminte, rechizite și alimente.

Tatăl copiilor, în grija căruia au rămas aceștia, lucrează cu ziua. Bărbatul nu are un loc de muncă stabil și este toată ziua plecat ca să caute de lucru. Copiii stau în cea mai mare parte singuri și se gospodăresc cum știu mai bine.

Asociația din Cluj care a lansat o strângere de fonduri pentru ei, vrea să le construiască o casă. Dacă vreți să ajutați, puteți afla detalii despre campanie, accesând acest link: https://stergemlacrimi.ro/ sau puteți dona în conturile asociației „Ștergem lacrimi”.

Denumire entitate: ASOCIAȚIA ,,STERGEM LACRIMI”.

Cod de înregistrare fiscală: 40472193

Raiffeisen Bank, Sucursala Floreşti, jud.Cluj

Cont lei: RO35 RZBR 0000 0600 2074 5056

Cont euro: RO83 RZBR 0000 0600 2074 9236 , cod Swift: RZBRROBU.

Cont usd: RO29 RZBR 0000 0600 2088 1837,
cod Swift: RZBRROBU.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu