video - cum arată ambient după ce focul a distrus magazinul

Unul din cele mai vechi magazine din Sibiu, AMBIENT, a ars aproape complet. Magazinul şi depozitul de articole de construcţii, amenajări interioare şi mobilier din municipiul Sibiu, unde au intervenit peste 250 de pompieri, a ars din cauza unui scurtcircuit, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Alina Voina.

Un scurtcircuit a cauzat incendiul

„Incendiul a afectat complexul comercial care se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 6.000 mp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric generat de suprasolicitarea tabloului de distribuţie a curentului electric. Complexul comercial deţine autorizaţie de securitate la incendiu”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. pai daca aveam sechestru asigurator pe marfa de 9 milioane 200,iar eu in 2015 aveam confirm bilant 7 milioane 700 stoc de marfa ,dupa condamnarea prin care trebuie sa predau marfa de 9 milioane 200,nu e normal sa arda intr un incendiu ????PROSTILOR ,plus ca am si asigurare pe el ….