oficial- în sibiu nu există coronavirus sau suspiciune a bolii
foto: arhivă

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) a anunţat duminică, că nu există coronavirus în judeţul Sibiu şi nicio suspiciune de această boală.

Niciun sibian nu are coronavirus

„Până astăzi, 8 martie, la nivelul județului Sibiu nu sunt persoane aflate în carantină și nu există nicio persoană pentru care să fi fost confirmată infectarea cu virusul COVID – 19 (coronavirus).
Totodată, menționăm că reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, cu responsabilități în gestionarea acestui tip de eveniment, monitorizează permanent situația la nivel județean”, au anunţat cei de la ISU Sibiu.

157 de sibieni izolaţi acasă

„Astăzi, 08 Martie a.c., la nivelul județului Sibiu sunt 157 persoane izolate la domiciliu. De asemenea, în ultimele 24 de ore, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu nu a primit niciun apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 cu privire la aspecte referitoare la Coronavirus. Precizăm că în acest moment, pe raza județului Sibiu nu sunt persoane aflate în carantină și nu există nicio persoană pentru care să fi fost confirmată infectarea cu virusul COVID-19”, au mai spus cei de la ISU.

Doi sibieni testaţi de coronavirus, care nu au boala, internaţi la Spitalul Judeţean

Doi sibieni, un bărbat şi o femeie, au fost testaţi de coronavirus, dar nu au această boală, ci altele. Aceştia se mai află internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, au precizat duminică, pentru Ora de Sibiu, surse medicale.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Voi astia la Ora de Sibiu, v-ati adunat la gramada acolo toti prostii? Acum 14 ore a-ti postat ca e suspect de virus pe Daniel Renard.. acum ca nu e nici o suspiciune. ? In continuare sunteti ca p**a