FOTO - Surpriză plăcută pentru sibiencele internate la Spitalul TBC

Femeile internate la Spitalul TBC din Sibiu şi angajatele de aici au primit duminică, câte o floare, dăruită de către alte doamne, cele din Asociaţia Femeilor din Transilvania (AFT), a anunţat directorul unităţii spitaliceşti, Cristian Roman. Acţiunea a avut loc înainte ca Raed Arafat să anunţe că, aparţinătorii nu mai au voie în spitale, ca să nu se extindă coronavirusul.

Ziua femeilor şi a celor bolnave, internate în spital

„O ZI MINUNATĂ DE 8 MARTIE cu multe cadouri și …momente emoționante. Pacientele și angajatele spitalului nostru au avut astăzi parte de o FRUMOASĂ SURPRIZĂ din partea AFT – Asociația Femeilor din Transilvania. Mulțumim din suflet!”, a scris pe Facebook, directorul Spitalului TBC, Cristian Roman.

FOTO - Surpriză plăcută pentru sibiencele internate la Spitalul TBC

Preşedintele AFT, Ana Gabor: „Adu primăvara în sufletele celor din jur”

„Primăvara reprezintă un timp al speranței, al renașterii, al bucuriei care răsare după un timp de amorțire, atât exterioară, cât și interioară. Pe lângă renașterea naturii care ne înconjoară și sufletul nostru are nevoie să experimenteze acest impuls de viață. Fă-ți timp pentru tine, pentru gândurile tale, pentru oamenii din jurul tău! Primăvara aceasta te provoc să trăiești intens pentru tine și pentru cei care îți sunt dragi! Împarte bucuria sufletului tău și fă din acesta un anotimp de sărbătoare. Prea adesea oamenii spun că sunt obosiți, epuizați sau stresați. Viața înseamnă mult mai mult decât jobul pe care îl avem, îndatoririle de serviciu sau o carieră fascinantă. Viața se compune din aceste elemente ale bucuriei zilnice pe care dacă nu știm să le observăm și să le asimilăm, nu vom putea nicicând să percepem lucrurile grandioase pe care le trăim. Împarte și tu bucuria cu cei din jur și adu primăvară în sufletul lor!”, a spus preşedintele „Asociației Femeilor din Transilvania”, Ana Gabor. 

Ultima oră

Comentariul meu