coronavirus - emoţii pentru junii sibiului. au spectacol la cluj, dar nu ştiu dacă îl pot ţine

Cel mai voloros ansamblu profesionist din România, „Junii Sibiului”, are programat duminică, la ora 17.00, un spectacol de excepţie, în Sala Sporturilor din Cluj-Napoca. Artiştii sibieni nu ştiu sigur dacă mai pot urca pe scenă, după ce Raed Arafat a anunţat că de astăzi sunt interzise toate manifestările unde sunt cel puţin o mie de oameni. Sala din Cluj are o capacitate de 3.000 de locuri.

Silvia Macrea: Încă nu ştim dacă va avea loc spectacolul

Contactată de Ora de Sibiu, directoarea şi coregrafa „Junilor”, Silvia Macrea, a precizat că deocamdată nu se ştie sigur dacă va mai avea loc spectacolul sau dacă în sală va fi permis accesul la mai puţini spectatori, în aşa fel încât spectacolul „Rapsodii de Primăvară” să poată avea loc.

Arafat: Activităţile la care participă mai mult de 1.000 de persoane, în interior sau în aer liber, interzise

Autorităţile au interzis de duminică, în contextul prevenirii unei răspândiri a coronavirusului în România, activităţile publice la care participă mai mult de 1.000 de persoane, fie într-o incintă, fie în aer liber, publice sau private, a anunţat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat. Dacă participă mai puţin de 1.000 de persoane, decizia interzicerii unei astfel de activităţi va fi luată la nivel local. Măsura este valabilă până la 31 martie şi poate fi prelungită,  a anunţat duminică, AGERPRES. Sursa foto: pagina oficială de Facebook a Silviei Macrea

Ultima oră

Comentariul meu