update foto - accident pe calea dumbrăvii. motociclist lovit un șofer băut

Accidentul s-a petrecut sâmbătă după amiază pe Calea Dumbrăvii în apropiere de sensul giratoriu de la Cimitirul Municipal.

UPDATE
Accidentul a avut loc la intersecția Calea Dumbrăvii cu Golescu. Un conducător auto de 47 de ani din Sibiu, nu a acordat prioritate de trecere unui motociclist de 34 de ani tot din Sibiu și a intrat în coliziune cu acesta. update foto - accident pe calea dumbrăvii. motociclist lovit un șofer băutMotociclistul primește îngrijiri medicale. Șoferul mașinii are o alcoolemie de 0,10 mg/L alcool pur în aerul expirat. Polițiștii Biroului Rutier Sibiu sunt la fata locului și continuă cercetările.
CTITIȚI ȘI: VIDEO FOTO – Tragedie pe DN1 aproape de Fântâniţa Haiducului – Doi oameni au muritupdate foto - accident pe calea dumbrăvii. motociclist lovit un șofer băut

ȘTIREA INIȚIALĂ
Din primele informații se pare că un autoturism marca Peugeot a lovit o motocicletă care circula pe Calea Dumbrăvii. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD. Se pare că cel puțin o persoană este rănită și primește îngrijiri medicale.Traficul pe Calea Dumbrăvii între intersecția cu strada Siretului și giratoriul de la cimitirul Municipal este deocamdată închis (ora 15.50).
Revenim cu detalii!

Ultima oră

Comentariul meu