weekend-ul femeii la sibiu - ne distrăm pe pârtie la „bikini race” și mergem la petreceri

În weekend-ul de Ziua Femeii, sibienilor li s-au pregătit o serie de evenimente la care sunt așteptați să participe. Bikini Race la Arena Platoș Păltiniș, petreceri la Cotton, filme pentru toate vârstele la CineGold și spectacole de excepție la teatru – asta îi așteaptă pe sibieni în acest sfârșit de săptămână. 

VINERI
Începem weekend-ul cu un party de neuitat în Cotton Pub. Așa cum ne-am obișnuit, serile de vineri vin cu hit-uri de top din toate timpurile. DJ CIPI HAMPU și MC ROSSO vor mixa toată noaptea, vă vor purta prin toate topurile muzicale ale tuturor vremurilor și vor întreține atmosfera incendiară la Cotton Pub. Atenție, se dansează până în zori! Ești pregătit pentru o noapte fabuloasă în Cotton? Alte detalii găsești pe pagina de Facebook a evenimentului.

weekend-ul femeii la sibiu - ne distrăm pe pârtie la „bikini race” și mergem la petreceri

SÂMBĂTĂ
Sâmbătă dimineață mergem cu copiii la Teatrul „Gong”, acolo unde au loc Atelierul de creat povești – Cana cu povești și spectacolul Sarea-n bucate. Atelierul începe la ora 10.00, iar spectacolul la ora 11.00. Spre seară, cei mari sunt așteptați să vadă spectacolul Camino Real, în Sala Mare a Teatrului Național „Radu Stanca”. 

weekend-ul femeii la sibiu - ne distrăm pe pârtie la „bikini race” și mergem la petreceri
FOTO: Cătălina Drăghici

Tot în 7 martie, suntem invitați la „Bairam” în Cotton Pub. Invitat special: Liviu Vârciu.  weekend-ul femeii la sibiu - ne distrăm pe pârtie la „bikini race” și mergem la petreceri

„Fetelor, e noaptea voastră! Sâmbătă, 7 martie, ia cu tine cele mai bune prietene și vino să celebrezi Ziua Femeii la o petrecere necenzurată: Bairam cu Liviu Vârciu!”, se arată în descrierea evenimentului ce va avea loc în Cotton.

DUMINICĂ
De Ziua Femeii, Arena Platoș sărbătorește doamnele și domnișoarele cu cel mai haios și inedit concurs al sezonului, Bikini Race. Cele mai frumoase doamne și domnișoare care nu se tem de schiuri, de placă sau de răcoarea zăpezii vor oferi un spectacol memorabil pe pârtie la cea de-a șaptea ediție a celui mai așteptat concurs al sezonului. weekend-ul femeii la sibiu - ne distrăm pe pârtie la „bikini race” și mergem la petreceri

Conceput inițial ca un concurs de frumusețe cu probe sportive lejere, Bikini Race s-a transformat între timp într-un concurs preponderant sportiv. Ediția din acest an va trece concurentele prin cinci probe, prezentare individuală, probă de ski sau snowboard pe pârtia D a complexului Arena Platoș Păltiniș, probă de limbo pe schiuri sau placă, probă de sanie iar la final, un treasure-hunt în zăpadă. Față de edițiile precedente, proba de ski și snowboard va fi ușor diferită, în stil Chinese downhill. Concurentele vor urca pe teleski în vârful pârtiei, își vor poziționa echipamentul și vor coborî aproximativ 20 de metri, de unde se va da startul, în alergare. Proba de limbo a fost și ea modificată, iar anul acesta, concurentele vor trebui să treacă pe sub bară pe schiuri sau pe placă. Juriul va puncta cea de-a patra probă, cea de sanie, în funcție de timpul obținut dar și de modul în care concurentele vor realiza coborârea. Pentru ultima probă, în zăpadă vor fi ascunse mai multe bile colorate de plastic, cu cât mai multe bile găsesc, cu atât vor puncta mai bine. Detalii despre înscrieri pe pagina de Facebook a evenimentului. 

Dacă alegem să rămânem în Sibiu duminică, trebuie să știm că nici aici nu ne vom plictisi. În Sala Mare a TNRS se derulează spectacolul „Cui i-e frică de Virginia Woolf?”, de la ora 19.00, iar la Sala Thalia, tot de la aceeași oră, suntem invitați să vedem spectacolul „Bărbații la 40, Femeile la 43”.

Totodată, în toate zilele acestui weekend, de dimineață până seara, putem merge la cinema în incinta mall-ului Promenada Sibiu. La CineGold vezi o mulțime de filme, printre care „Urma”, „Tot înainte”, „10 zile fără mama”, „Miami Bici” sau „Colectiv”. Pentru a fi la curent cu premierele care rulează la cinema, dar și pentru a afla programul zilnic, intră pe site-ul CineGold.

Ultima oră

Comentariul meu