detalii de frumusețe pentru doamne și domnișoare

Luna martie e un prilej pentru toate doamnele și domnișoarele de a se aranja o dată în plus sau, mai mult ca de obicei și a ieși în oraș, la distracție. E o zi specială, așa că și look-ul cu care se afișează e neapărată nevoie să fie perfect – de la păr, la machiaj, la ținută. Vestimentația este cu siguranță aleasă cu cea vreme înainte, pentru că nu te poți hotărî așa, pe ultima sută de metri. Dar, în ceea ce privește coafura și machiajul, inspirația e de moment.

Părul – marea încercare

Absolut toate doamnele și domnișoarele știu că aranjarea părului este una din marile provocări ale lor. Nimic nu poate strica o zi decât o coafură care pur și simplu nu stă nicicum, orice i-ai face. În plus, într-o zi specială, cum e ziua de 8 martie, pretențiile sunt și mai mari.

Așa că înainte de a ieși în oraș, cu câteva ore, să fie sigure că nu întârzie, sărbătoritele încep pregătirile. Rochița e aleasă, urmează coafura. Și cum părul este unul din atuurile femeilor, acesta va arăta cel mai bine lăsat desfăcut. Dar, pentru asta, trebuie aranjat și pentru asta e important cum alegi placa de păr, deoarece cu ajutorul ei se obțin rezultate ca la salon, asta dacă este o placă bună, de calitate. Este esențial acest lucru, pentru că, dacă nu folosiți un produs bun, părul vostru ar putea arăta chiar mai rău, și asta pentru că firul de păr ar putea fi ars. Așa că, la fel ca rochița, care e aleasă cu câteva zile înainte, alegerea plăcii de păr ar fi bine să o faceți din timp pentru a vă asigura o coafură perfectă. Puteți obține look-ul dorit dacă mai găsiți o programare la ”New Life Style” sau Fabrica de Dive din Sibiu , cu servicii complete de înfrumusețare

Fondul de ten – baza frumuseții

Coafura e pusă la punct, urmează ultimul pas al pregătirii, adică machiajul. Aici este important cum alegi fondul de ten.  Cu siguranță că doamnele și domnișoarele nu se machiază pentru prima dată, dar mai mult ca sigur că mereu au avut ceva nemulțumiri. Iar în principal acestea sunt legate de calitatea produselor de machiaj folosite sau de felul în care acestea se comportă pe pielea lor. Iar aspectul final ține mult de un fond de ten bine ales. Este baza machiajului, iar pentru ca acesta să arate impecabil la final, fondul de ten. Dacă ați ales bine produsul potrivit vouă, de aici încolo totul merge perfect. Chiar după o noapte plină de distracție, dans, machiajul va arăta impecabil. Garantat!

 

Ultima oră

Comentariul meu