bătrân rănit grav în accident între avrig și poiana neamțului - a intrat cu mașina într-un gard, apoi s-a răsturnat

Accident rutier grav pe DJ 105 F, între Avrig și Poiana Neamțului. O mașină s-a izbit de un gard de pe marginea drumului, după care s-a răsturnat. În urma impactului, șoferul de 73 de ani a fost proiectat în afara autoturismului.

Potrivit informațiilor polițiștilor, un sibian care circula dinspre Avrig spre Poiana Sibiului a pierdut controlul volanului și-a s-a izbit de un gard cu mașina. „Un conducător auto de 73 de ani din Avrig intră în coliziune cu un gard situat pe marginea drumului și se răstoarnă în afara părții carosabile. Era singur în mașina și este rănit grav. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări”, anunță Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului s-a deplasat de urgență o ambulanță. Se pare că bărbatul a fost proiectat în afara autoturismului, în urma impactului cu gardul.

„SAJ SIBIU trimite de urgență un echipaj de tip C la un accident rutier între Avrig și Poiana Neamțului. Victima de 73 ani a fost proiectată în afara autoturismului, în urma impactului cu un gard. Pacientul prezinta un traumatism cranian sever cu plagă deschisa occipitala, neresponsiv. Se acordă primul ajutor si se transporta la UPU Sibiu, monitorizat continuu”, anunță Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu