video - fc hermannstadt ratează dramatic calificarea în semifinalele cupei româniei

FCSB a învins joi seară la Sibiu pe FC Hermannstadt în sferturile de finală ale Cupei României. Oaspeții au tranșat calificarea în ultimele șase minute ale meciului.

Sibienii au deschis scorul prin atacantul croat Gabriel Debeljuh (75), dar vicecampioana a reuşit să întoarcă scorul în ultimele minute, prin autogolul lui Srgian Luchin (84), la centrarea lui Valentin Creţu, şi golul lui Florinel Coman (90), venit după o pasă cu călcâiul venită de la Dennis Man, anunță Agerpres.
FCSB, eliminată în 2018 de Hermannstadt în aceeaşi fază a competiţiei (0-3), a avut prima ocazie de gol a partidei, prin Olimpiu Moruţan (3), alte oportunităţi fiind ratate de Darius Olaru (69), Florinel Coman (74) şi Ionuţ Vînă (86).
Sibienii au irosit şanse bune de gol prin Kevin Rimane (13), Liviu Dumitriu (47), Yazalde (58), Jo Alves (66, 71). Debeljuh a marcat al şaselea său gol în 2020 în şase meciuri.

YouTube video

Miriuță e mulțumit de joc
„Nu trebuia să pierdem niciodată! Dacă nu te mai concentrezi pe final, se poate întâmpla asta. Băieții au jucat minunat! Timp de 85 de minute am fost cea mai bună echipă de pe teren. Dacă faceam 2-0 se termina meciul. A fost un joc pe care nu aveam cum să-l pierdem.
Bravo băieților! Au alergat, s-au luptat și au muncit. Noi am fost peste ei. Dar nu tot timpul câștigă echipa mai bună. Nu am ce să le reproșez băieților. Dacă eram inspirați, la 1-0 trebuia să marcăm. Am avut câteva ocazii bune. Dar ăsta e fotbalul și trebuie să mergem mai departe. FCSB are fotbaliști de calitate și s-a văzut când au intrat.”, a declarat antrenorul Sibiului, Vasile Miriuță, la TV Telekom Sport.

Ultima oră

Comentariul meu