accident grav la brateiu - două persoane rănite
FOTO arhivă

Un accident rutier grav a avut pe DN14, la Brateiu. Două persoane au fost rănite după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod.

Din primele cercetări, se pare că un șofer în vârstă de 24 de ani, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, a intrat cu mașina în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat.

Atât șoferul, cât și un pasager în vârstă de 52 de ani, ambii din Blaj, au fost răniți. La fața locului s-a deplasat și un echipaj Smurd pentru a le acorda îngriji medicale victimelor, dar și un echipaj SAJ.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD pe DN 14, Brateiu unde un autoturism a intrat într-un cap de pod. La fața locului a acordat îngrijiri medicale și un echipaj SAJ. Un bărbat de aproximativ 24 de ani cu traumatism membru inferior a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la CPU Mediaș de către echipajul SMURD”, anunță reprezentanții ISU Sibiu.

De asemenea, pasagerul de 52 de ani, care a suferit un traumatism abdominal, a fost preluat de o ambulanță și a fost dus la CPU Mediaș.

Ultima oră

Comentariul meu