se apropie 8 martie - premii cu iz de primăvară la promenada mall

În primele zile de primăvară, Promenada Sibiu a pregătit câte un premiu zilnic pentru clienții centrului comercial, alături de 500 de „mărțișoare” parfumate oferite de Yves Rocher. Punctul culminat al sărbătorii primăverii este pe 8 martie, când doamnele și domnișoarele vor fi răsfățate cu o petrecere pe cinste și mai multe ateliere de beauty, unde vor afla cum să își pună în valoare frumusețea naturală.

Fiecare zi aduce un premiu nou

Cumpărăturile în valoare de minimum 150 de lei, cumulat pe maximum două bonuri fiscale, vor aduce instant unul dintre cele 500 de „mărțișoare” oferite de Yves Rocher, alături de o șansă pentru câștigarea premiului cel mare oferit zilnic. Câștigătorii vor beneficia de servicii cosmetice de cea mai bună calitate sau de produse cosmetice și de îngrijire personală, astfel:

  • 4 martie –  un tratament de curățare în profunzime Proskin și un tratament facial Les, oferite de de la Nomasvello în valoare de 340 lei;
  • 5 martie – o cutie de bijuterii cu două nivele și accesorii Spa în valoare de 300 de lei oferite de Nobila Casa;
  • 6 martie – un set de produse Shangpree care cuprinde o cremă de tratament pentru ten Diamond Luminos Cream; o mască tip șervețel pentru față Marine Jewel Nourishing Mask și un spray de față pentru hidratare Marine Hidrogel Mist în valoare de 380 de lei, oferite de MyGeisha;
  • 7 martie  – un voucher în valoare de 300 de lei pentru produse Gerovital;
  • 8 martie – un voucher în valoare de 200 de lei pentru produse Douglas.
12 ore de răsfăț pentru doamne și domnișoare, de 8 martie

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, doamnele și domnișoarele sunt invitate la un eveniment dedicat lor, cu multe sesiuni de beauty și muzică bună. Florăria Magnolia le va oferi în dar cele mai frumoase flori, iar Mara Mura le oferă ceva dulce, la candy barul special amenajat. NYX și Gerovital au pregătit sesiuni de make-up, iar manichiura va fi asigurată de salonul Apollo. Mai mult, cele care își doresc să testeze produse de îngrijire a corpului, dar și să afle mai multe despre tehnologia IPL, pot participa la atelierele Nomasvello, unde vor afla toate secretele tratamentelor faciale și corporale pe bază de lumină  intensă pulsată.

Evenimentul are loc în intervalul 10:00-22:00, iar accesul este gratuit. Mai mult, vizitatoarele centrului comercial au la dispoziție un corner foto tematic, unde pot face fotografii creative alături de prietene.

Ultima oră

Comentariul meu