modificări la regimul de circulație și utilizare a parcărilor de la casa de cultură a sindicatelor
Sursa: Primăria Sibiu

Primăria propune modificări ale regimului de circulație și utilizare a parcărilor din preajma Centrului cultural ”Ion Besoiu”. Taximetrele ar urma să fie mutate și o parte dintre parcări, desființate.

Conform planșei prezentate de Primăria Sibiu, pe o porțiune din aleea care face legătura între str. Dr. Ștefan Stâncă și parcarea din fața hotelului Ibis, se va circula cu sens unic, circulația urmând șă fie permisă doar dinspre Str. Dr. Ștefan Stâncă. Staționarea în zonă ar urma să fie interzisă.

În ceea ce privește locurile de parcare, modificările propuse se referă la desființarea locurilor de parcare amenajate acum pe aleea care face legătura dintre strada Emil Cioran și parcarea hotelului Ibis. Prin desființarea acestor locuri, taximetrele care acum staționează în fața intrării principale a Centrului cultural ar urma să se mute în fața intrării secundare. Aici sunt șase locuri de parcare, care ar urma să fie folosite doar de taximetre. În zona aflată în fața intrării principale a Centrului cultural, cea care face legătura cu trotuarul pieței Unirii, parcările laterale ar urma să fie desființate, fiind păstrate doar locurile de parcare dinspre spațiul verde care desparte această zonă de parcarea hotelului Ibis.

Propunerile vin după ce, anul trecut, au fost amenajate 50 de locuri de parcare între clădirea Centrului cultural Ion Besoiu și cea a BCR.

 

Ultima oră

Comentariul meu