Doi primari anunță că se prezintă pentru un nou mandat - Huja la Cisnădie și Urian la Șeica Mică
foto: arhivă

Primarul de la Cisnădie, Gheorghe Huja şi cel de la Şeica Mică, Emil Urian au anunţat pe Facebook, că mai vor câte un mandat.

Huja vrea să rămână primar la Cisnădie

„Dragi cisnădieni,

Vreau să vă anunț că doresc să continui activitatea ca primar al orașului Cisnădie, astfel voi candida din partea PNL Cisnădie pentru un nou mandat. Bazându-mă pe o experiență de 16 ani de administrație și zeci de proiecte implementate, lucruri pe care dumneavoastră le-ați remarcat deja în orașul nostru, sunt convins că împreună vom face Cisnădia tot mai frumoasă. Vă mulțumesc pentru încredere!”, a anunţat primarul de la Cisnădie, liberalul Gheorghe Huja, pe pagina sa de Facebook. Deocamdată PNL Sibiu nu şi-a anunţat lista de candidaţi pentru alegerile locale. Doi primari anunță că se prezintă pentru un nou mandat - Huja la Cisnădie și Urian la Șeica Mică

Emil Urian, primar Șeica Mică: ”Candidez pentru un nou mandat din partea PSD Sibiu”

„Sunt membru al Partidului Social Democrat și am fost ales primar de către locuitorii comunei Șeica Mică pe listele PSD. Doi primari anunță că se prezintă pentru un nou mandat - Huja la Cisnădie și Urian la Șeica Mică

Așadar, în ciuda campaniei denigratoare la adresa partidului din care fac parte, nu s-a pus și nici nu se va pune problema să părăsesc echipa din care am făcut parte și alături de care voi continua să candidez pentru un nou mandat de primar. Sunt mândru de ceea ce am reușit să realizez la Șeica Mică și un merit important l-a avut PSD, în perioada în care a fost la guvernare, pentru că astfel toate proiectele pentru comunitatea noastră au fost finanțate. Avem multe proiecte în derulare și, în plus, îmi doresc să demarăm și altele pentru locuitorii din Șeica Mică. Vreau să continui ceea ce am început deoarece sunt sigur că, deși am făcut multe lucruri pentru comunitate, încă mai am multe de realizat. Voi continua să merg pe acest drum alături de colegii mei din PSD și voi candida pentru un nou mandat de primar pentru că sunt un om de echipă”, a declarat miercuri, Emil Urian, primar PSD Șeica Mică. Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, Bogdan Trif, spune că, „Emil Urian este unul dintre cei mai performanți primari din județul Sibiu, dar și un om de onoare. Comuna Șeica Mică este una dintre cele mai frumoase din țară și asta datorită eforturilor primarului, viceprimarului si echipei de consilieri PSD.” 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ia sa vedem ce „zeci de proiecte implementate” are Huja:
    1. In PUZ-ul aprobat prin HCL 12/2006, oare ce se spune despre gradinita, scoala, locuri de joaca, spatii comerciale, etc? Oare de ce anexa la HCL, Regulamentul Local de Urbanism nu este eliberat sau este eliberat incomplet celor care il cer? Oare ca sa nu se observe ca pe aceste spatii publice au fost construite blocuri si acum „primaru” se plange ca nu exista spatiu pentru ele?
    2. taxe nesimtite – bifat. Cred ca Cisnadia are cea mai mare taxa pentru salubritate, aproape 11 lei/pers/luna! Asta, tinand cont ca Soma are parcarea chiar langa Cisnadie deci nu poate fi vorba de prea multi km facuti doar pentru gunoiul cisnadienilor.
    3. mica Venetie – bifat. Dupa fiecare ploaie, se fac adevarate lacuri pe unele strazi. Aproape ca poti traversa Cisnadia cu barca
    4. pistele de enduro – bifate. In toata Cisnadia nu poti gasi o strada asfaltata drept dintr-un capat in altul. Cele asfaltate recent sunt pline de denivelari iar cele care n-au prins ultimele etape de asfaltare sunt pline de cratere. Luati exemplu str. Magurii (cea care duce spre Cisnadioara)
    5. statui care n-au nicio legatura cu Cisnadia – bifat. Nu stiu ce legatura are M. Viteazu cu Cisnadia, cand acesta s-a luptat la Selimbar. Probabil ca s-a dus noaptea la o bere pana in Cisnadie dar nimic mai mult.
    6. Strazi pline de indicatoare cu „oprirea interzisa” – bifat. Daca militienii locali tot nu prea au cum sa aduca bani la buget, macar sa umplem de opriri interzise ca sa putem da amenzi. In schimb, locuri de parcare amenajate pe unele strazi, pauza.